Το "μενού" των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει το ιστορικό παχνίδι της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του UEFA Youth League, την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μούρθια στο Basketball Champions League καθώς και τις ενδιαφέρουσες ρεβάνς των "16" του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι και της Άρσεναλ με την Πόρτο.

Ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Μπάγερν ο Ολυμπιακός στο UEFA Youth League

Η Κ19 του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία και ιστορική της πρόκριση επί της Λανς, είναι έτοιμη για μια ακόμα μεγάλη "μάχη" με στόχους και όνειρα κόντρα στη δυνατή Μπάγερν Μονάχου με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπη στο "FC Bayern Campus" για τα προημιτελικά του UEFA Youth League, σ' ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα πάνε να διεκδικήσουν μια ακόμα μεγάλη ιστορική πρόκριση μετά από αυτές κόντρα σε Ίντερ και Λανς. 

Οι δηλώσεις του προπονητή των "ερυθρόλευκων" ενόψει του ιστορικού αγώνα: "
Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά και μια τεράστια πρόκληση. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, από τη στιγμή που διεκδικούμε την είσοδο μας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος και μια Ακαδημία από την elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.  

Η συγκεκριμένη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε διαθέτει αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές από την Κ17 της Εθνικής Γερμανίας και γενικότερα, είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ότι είμαστε μια ομάδα που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αρκεί να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα".

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.

Κοντράρεται με τη Μούρθια η ΑΕΚ στο Basketball Champions League

Η ΑΕΚ έχοντας αποκλειστεί κα μαθηματικά από το Basketball Champions League μετά την "πικρή" ήττα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων από την Χάποελ Χολόν, πηγαίνει στην Ισπανία να διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μούρθια δίχως βαθμολογικό ή ουσιαστικό κίνητρο καθώς σε τέσσερα παιχνίδια μετρά τέσσερις ήττες στον όμιλο της φάσης των "16". Η "Ένωση" πέρα από το ότι προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα από τον Προμηθέα, είναι "λαβωμένη" αφού πέρα από την απουσία του Τίλμαν που της έχει στοιχίσει αρκετά, προέκυψε και ο τραυματισμός του Τζόρνταν Μόργκαν και έτσι το έργο της δυσκολεύει ακόμα περισσότερο απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.


Ενδιαφέρουσες ρεβάνς της φάσης των "16" του Champions League

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση του Champions League. Μπαρτσελόνα - Νάπολι και Άρσεναλ - Πόρτο ρίχονται στη... μάχη των ρεβάνς της φάσης των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με στόχο το εισιτήριο που δίνει την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι "μπλαουγκράνα" είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 με τους Ιταλούς στο πρώτο ματς ενώ αμφότερες οι ομάδες φιλοδοξούν να συνεχίσουν φιλοδοξούν να συνεχίσουν στο Champions League και να διεκδικήσουν ο,τι καλύτερο μπορούν έχοντας χάσει σημαντικό έδαφος από την κορυφή στα πρωταθλήματα τους. Από την άλλη, οι ασταμάτητοι "κανονιέριδηες" καλούνται να κάνουν την ανατροπή κόντρα στους Πορτογαλούς αφού στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Πορτογαλία είχα ηττηθεί με 1-0 στις καθυστερήσεις με γκολ του Γκαλένο. 


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

17:00 COSMOTE SPORT 3 HD Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός UEFA Youth League

20:00 COSMOTE SPORT 8 HD Λίνεμπουργκ – Ρεζόβια Ρέζοφ CEV Cup Ανδρών

20:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Ίντιαν Γουέλς

20:00 Novasports 6HD WTA 1000 BNP Paribas Open – Φάση των «16» Τένις

20:30 Novasports Start Μπουργκ – Προμετέι Eurocup

21:00 COSMOTE SPORT 9 HD Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε CEV Champions League Γυναικών

21:30 COSMOTE SPORT 4 HD Μούρθια – ΑΕΚ FIBA Basketball Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD Μπόλτον – Όξφορντ Sky Bet EFL League One

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Άρσεναλ – Πόρτο UEFA Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Μπαρτσελόνα – Νάπολι UEFA Champions League