Η δράση του Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με κορυφαίες ομάδες να διεκδικούν μια θέση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η πρωτοπόρος πλέον της Premier League, Άρσεναλ που είναι αρκετά ανεβασμένη και πετάει "φωτιές" επιθετικά, υποδέχεται την Πόρτο στη ρεβάνς της φάσης των "16" ενώ η Μπαρτσελόνα διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Νάπολι.

Με στόχο την ανατροπή η "ανεβασμένη" Άρσεναλ του Αρτέτα κόντρα στην Πόρτο

Η ανεβασμένη και ασταμάτητη στην Premier League στην οποία πλέον πρωτοπορεί, Άρσεναλ φιλοξενεί την Πόρτο στο "Emirates" για τη μεταξύ τους ρεβάνς της φάσης των "16" του Champions League. Οι  "κανονιέρηδες καλούνται" να κάνουν ανατροπή προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά αφού στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία είχαν ηττηθεί με 1-0 στις καθυστερήσεις με γκολ του Γκαλένο που είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν μείνει μακριά από τον καλό τους επιθετικά εαυτό μην καταφέρνοντας να κάνουν καν σουτ στον στόχο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb3joq5dwk1)
Σε ότι αφορά την αγωνιστική τους κατάσταση και τα αποτελέσματα που σημείωσαν τα τελευταία παιχνίδια Λονδρέζοι Που σκορπάνε φόβο και... τρόμο στην Αγγλία προέρχονται από νίκη με 2-1 επί της Μπρέντφορντ η οποία τους έστειλε στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ οι Πορτογάλοι προέρχονται και αυτή από νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 επί της Πορτιμονένσε. Η ομάδα του Αρτέτα που εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει φιλοδοξεί να πετύχει τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες.

Μπαρτσελόνα και Νάπολι κοντράρονται για μια θέση στα προημιτελικά του Champions League

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Νάπολι, ένας επαναληπτικός για την φάση των "16" του Champions League που αναμένεται συναρπαστικός καθώς οι δυο ομάδες στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Ιταλία είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 χάρη στα γκολ των Οσιμεν και Λεβαντόφσκι. Οι "μπλαουγκράνα" έχουν αναβασμένη ψυχολογία καθώς προέρχονται από νίκη στη La Liga κόντρα στην Μαγιόρκα και φιλοδοξούν να συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και να διεκδικήσουν ο,τι καλύτερο μπορούν αφού σε εγχώριο επίπεδο έχουν χάσει έδαφος από την κορυφή και θέλουν να πετύχουν έστω κάτι στην Ευρώπη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb3ul90rphl)
Οι Ιταλοί μετά την εκπληκτική περυσινή χρονιά που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ιταλίες, διανύουν κακή σεζόν στη Serie A, βρίσκονται στην στην 7η θέση και στο -31 (!) από την κορυφή ενώ προέρχονται από ισοπαλία κόντρα στη Τορίνο. Ξεκάθαρος στόχος είναι να... γυρίσουν τον διακόπτη τουλάχιστον στην Ευρώπη και να διεκδικήσουν μια ευρωπαϊκή επιτυχία.