Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων περιέχει σπουδαίες αναμετρήσεις αρχής γενομένης με τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ξεχωρίζουν και οι μάχες για τους "16" του Champions League.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ "μονομαχούν" για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 0-1 του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "πράσινοι" προέρχονται από ισοπαλία σαν... ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λαμία, καθώς αγωνίζονταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με παίκτη παραπάνω αλλά το τελικό 2-2 τους στέρησε την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή της Super League.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" αντίστοιχα προέρχεται από συντριβή στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό με 1-4 και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου - που προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του - αναμένεται να προχωρήσει αλλαγές για να μπορέσει ν' ανατρέψει το εις βάρος του σκορ του πρώτου αγώνα.

Νάπολι και Μπαρτσελόνα "ψάχνουν" το γιατρικό τους στο Champions League

Τα τελευταία πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16" του Champions League είναι γεγονός με την Νάπολι να υποδέχεται στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" την Μπαρτσελόνα (22:00).

Οι Ιταλοί βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, με τον Βάλτερ Ματσάρι να αποτελεί παρελθόν από το πάγκο τους και τον Φραντσέσκο Καλτσόνα να είναι ο νέος προπονητής που θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στους "μπλαουγκράνα".

Οι Ισπανοί από τη πλευρά τους δεν διανύουν την καλύτερη αγωνιστική περίοδο με τα αποτελέσματα να το δείχνουν περίτρανα. Η οριακή νίκη στο φινάλε κόντρα στη Θέλτα αλλά και η ισοπαλία κόντρα στην προτελευταία Γρανάδα είναι τα τρανταχτά παραδείγματα, με τον Τσάβι να ψάχνει λύσεις για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. 

Να συνεχίσει το σερί και στο Champions League θέλει η Άρσεναλ κόντρα στην Πόρτο 

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Πόρτο υποδέχεται την Άρσεναλ (22:00) στο "Ντραγκάο". Οι "δράκοι" βρίσκονται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας στη Liga Portugal και θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξουν τη ψυχολογία τους μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα.

Οι "κανονιέρηδες" από την άλλη βρίσκονται σε μία από τις καλύτερες περιόδους τους στη σεζόν έχοντας φτάσει τις πέντε σερί νίκες στη Premier League. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα προέρχεται από δύο εντυπωσιακά διπλά, καθώς σκόραρε 11 γκολ και δεν δέχθηκε κανένα, αλλά το Champions League είναι μία άλλη... ιστορία.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για σήμερα:

09:00 NOVASPORTS 6 WTA 1000 Dubai Tennis Championships - Φάση των "16" WTA
15:00 EUROSPORT 1 Players Championship - 1ος Γύρος
19:00 COSMOTE SPORT 3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδος
19:00 COSMOTE SPORT 7 Γάνδη - Μακάμπι Χάιφα Europa Conference League
19:00 COSMOTE SPORT 8 Λοτζ - Μιλάνο Volleyball Champions League
21:00 EUROSPORT 1 Players Championship - 1ος Γύρος
21:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rio De Janeiro, Κυρίως Ταμπλό ΑTP
21:30 COSMOTE SPORT 8 Πιατσέντσα - Γιαστρέμπσκι Volleyball Champions League
21:30 NOVASPORTS PREMIER Λίβερπουλ - Λούτον Premier League
22:00 COSMOTE SPORT 2 Νάπολι - Μπαρτσελόνα Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 4 Πόρτο - Άρσεναλ Champions League
00:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 Rio De Janeiro, Κυρίως Ταμπλό ΑTP
02:00 NOVASPORTS 4 Ντιουκ - Μαϊάμι NCAA