Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που από την αρχή της καριέρας του μονοπωλούσε το ενδιαφέρον και τα φλας των φωτογραφικών φακών με τις εμφανίσεις του. Οι στυλιστικές του επιλογές ήταν ανέκαθεν αντικείμενο προς συζήτηση, ενώ κάθε του δημόσια εμφάνιση μαγνήτιζε τα βλέμματα και κατέληγε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Χαμός στα social media με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τις αισθητικές του επεμβάσεις

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδωσε το «παρών» στα φετινά BAFTA προκειμένου να παραδώσει ένα βραβείο, με την εμφάνισή του να σχολιάζεται όχι και με τόσο... κολακευτικό τρόπο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν βρέθηκαν στο στόχαστρο αρκετών χρηστών του διαδικτύπου οι οποίοι προχώρησαν σε... φαρμακερά σχόλια για την εμφάνιση του παλαίμαχου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι από τις πλαστικές που έχει κάνει ο Μπέκαμ πλέον δεν φαίνονται τα μάτια του, ενώ άλλοι σχολίασαν ότι το πρόσωπό του έχει πρηστεί τόσο που έχει φτάσει σε σημείο που δεν... κουνιέται καν.

«Παρακαλώ σταμάτα με την πλαστική και τα fillers. Επίσης νομίζω ότι ήσουν πιο γλυκός όταν είχες τα φυσικά σου δόντια», «μα τι στο καλό έχει κάνει στο πρόσωπό του;», μερικά από τα σχόλια.