Ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα ακατάλληλος για... καρδιακούς. Η εξέλιξη και ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός για την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» έφεραν στενοχώρια στους φίλους των «ασπρόμαυρων». Μία από τις περιπτώσεις είναι και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη Λία Χριστάρα, που δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής «Συνδέσεις».

Δάκρυσε ρεπόρτερ της ΕΡΤ με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό

Βλέποντας τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ σίγουρα δεν περίμενε την απίστευτη εξέλιξη του αγώνα και την πρόκριση των «πρασίνων» στα πέναλτι. Στο φινάλε του παιχνιδιού οι πανηγυρισμοί στην Αθήνα και τη Λεωφόρο ήταν απίστευτοι, με τη Θεσσαλονίκη να βυθίζεται στη στενοχώρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, που βρισκόταν στη συμπρωτεύουσα, που δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά της και εμφανίστηκε συγκινημένη στην εκπομπή «Συνδέσεις» του κρατικού καναλιού.

Υπήρξε μάλιστα ένας διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους παρουσιαστές να αναφέρουν πως «η συγκίνηση της Λίας είναι από τον αέρα και το κρύο», μ' εκείνη όμως να παίρνει τον λόγο και να λέει την αλήθεια.

«Όχι, όχι, όχι… Είναι από τα χθεσινά η συγκίνησή μου, γιατί από την αγανάκτηση και από το σοκ, πέρασα στη συγκίνηση. Από αυτά που συνέβησαν χθες στο γήπεδο. Γιατί να το κρύψω; Να το πούμε να το ξεπεράσουμε. Ό,τι είχα να πω το είπα, ό,τι θέλει ας πει ο Κώστας τώρα"», ανέφερε η συγκινημένη ρεπόρτερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbcth7elzip)