Ο Ολυμπιακός της τελευταίας εβδομάδας δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων μηνών. Με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα όλα άλλαξαν, με τους "ερυθρόλευκους" να... πετάνε από νίκη σε νίκη και τον Ισπανό προπονητή να αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του.

Το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού είναι ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-1 της Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία και πήρε την πρόκριση για τους "16" του Europa Conference League, εκεί που περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στη σημερινή κλήρωση (23/02 14:00). Η νίκη αυτή ολοκλήρωσε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με το επιθυμητό 3/3, με τους "ερυθρόλευκους" να μοιάζουν διαφορετικοί.

Η μεταμόρφωση του Ολυμπιακού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ονοματεπώνυμο. Ο Χοσές Λουίς Μεντιλίμπαρ ήρθε στον Πειραιά και μέσα σε 13 ημέρες άλλαξε άρδην την εικόνα των "ερυθρολεύκων". Ο Ισπανός προπονητής κατάφερε να βγάλει από τους παίκτες του τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση κι εκείνοι τον ανταμείβουν στον υπέρτατο βαθμό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbyjdb2oijd)

Η ισπανική αποθέωση για τη δουλειά του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Η χθεσινή καθολική επικράτηση των Πειραιωτών έκανε αίσθηση και στους συμπατριώτες του Μεντιλίμπαρ. Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα "AS" ανέφερε στον τίτλο της για τη "Μεγάλη εβδομάδα του Μεντιλίμπαρ" σχολιάζοντας τη νίκη στην Ουγγαρία αλλά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη Super League.

Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας πως "ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφερε τύχη στον Πειραιά. Άλλαξε τελείως την εικόνα του Ολυμπιακού, μιας ομάδας γεμάτης με αμφιβολίες όταν την ανέλαβε (ήδη είχαν περάσει τρεις προπονητές από τον πάγκο της τη φετινή σεζόν)". 

dhmosieuma_as