Μεγάλο είναι το πλήγμα που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της Euroleague καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν οριστικά χωρίς τους Τόμας Γουόκαπ και Γιαννούλη Λαρενζάκη ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην περιφέρεια που έχει "πληγωθεί" τόσο πολύ. Στα θετικά για τους Πειραιώτες, υπολογίζεται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Οριστικά εκτός με Βίρτους για τον Ολυμπιακό οι Γουόκαπ και Λαρεντζάκης

Σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια την "πιάνει" στον βαθμολογικό πίνακα, οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τόμας Γουόκαπ και  Γιαννούλη Λαρεντζάκη οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν λόγω των τραυματισμών τους ενώ αμφίβολος είναι και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ . Υπενθυμίζεται ότι ο Γουόκαπ έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό του πόδι, τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα πρωταθλήματος με το Περιστέρι bwin.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czl6j0ylw5eh)
Φυσικά, είναι τεράστιο το πλήγμα για την περιφέρεια των "ερυθρόλευκων" η οποία έχει "χτυπηθεί" αρκετά το τελευταίο διάστημα και ο Έλληνας τεχνικός όπως όλα δείχνουν ίσως οδηγηθεί σε αλχημείες είτε με τη χρησιμοποίηση του Σακίλ ΜακΚίσικ είτε με αυτή του Κάνααν ενώ στην εξίσωση μπαίνει και ο Λούντζης. Στον αντίποδα, ο Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει στον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ο οποίος έκανε ατομικές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και πλέον θα μπορεί να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.