Το "μενού" των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών. Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο κλειστό των Μελισσίων, ενώ η Τσέλσι στοχεύει να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Νιούκαστλ, την οποία και θα υποδεχτεί για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ κοντράρονται με φόντο το Κύπελλο στο χάντμπολ γυναικών

Με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ γυναικών, Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη... μάχη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Αυτός είναι ο δεύτερος διαδοχικός τελικός μεταξύ των δυο ομάδων, με τον ΟΦΝΙ να καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά", τον οποίο είχε νικήσει με 29-23 στον περσινό τελικό και είχε στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδος.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν από έξι τρόπαια. Η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο θα φτάσει τη δεύτερη Βέροια που έχει επτά κατακτήσεις, ενώ στην κορυφή με τα περισσότερα τρόπαια είναι η Αναγέννηση Άρτας που έχει θριαμβεύσει πολλάκις και μετρά 10 κατακτήσεις. Για να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, η Νέα Ιωνία επικράτησε 38-25 της Αναγέννησης Άρτας, ενώ οι "ασπρόμαυρες" απέκλεισαν το Πανόραμα, το οποίο "λύγισαν" με 24-21.

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες η Τσέλσι κόντρα στη Νιούκαστλ στην Premier League

Η Τσέλσι ψάχνει το αντίδοτο της νίκης κόντρα στη Νιούκαστλ, την οποία και θα υποδεχτεί στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για την 28η αγωνιστική της Premier League, με τους "μπλε" που διανύουν μια σεζόν που δεν περίμεναν να εξελιχθεί τόσο κακή και να βρίσκονται στην 11η θέση να στοχεύουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο αγγλικό πρωτάθλημα και να πλησιάσουν στη δεκάδα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπρέντφορντ, όπου κατάφεραν να... σώσουν τον έναν βαθμό στο φινάλε, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από επιβλητική νίκη επί της Γουλβς, της οποίας επικράτησαν άνετα με 3-0 στην έδρα της.



Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

14:45 Action 24 ΑΕΚ Β-Μακεδονικός Super League 2

17:00 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός – Μίλων Volley League Ανδρών

20:00 ΕΡΤ3 Νέα Ιωνία-ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδας Χάντμπολ Γυναικών Τελικός

20:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Ίντιαν Γουέλς

21:30 Novasports Start Αμορεμπιέτα – Λεγανές LaLiga Hypermotion

21:45 COSMOTE SPORT 2 HD Λάτσιο – Ουντινέζε Serie A

22:00 Novasports 1HD Αλμερία – Σεβίλλη LaLiga EA Sports

22:00 Novasports Prime Τσέλσι – Νιούκαστλ Premier League

22:15 COSMOTE SPORT 3 HD Ζιλ Βισέντε – Τσάβες Liga Portugal