Τρομερά πράγματα συνέβησαν μετά τη λήξη του παιχνιδιού Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε για την 30ή αγωνιστική της Super Lig στην Τουρκία, αφού η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους προημιτελικούς του Conference League νίκησε 3-2 με δύο γκολ του Φρεντ (13', 45+4') και ένα του Μίτσι Μπατσουαγί (87'), και ενώ η Τραμπζονσπόρ είχε ισοφαρίσει με τους Μπαρντί στο 63' και Τρεζεγκέ στο 78'. 


Οπαδοί της Τραμπζονσπόρ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Παπάρα Παρκ" μετά τη λήξη του παιχνιδιού που είχε 13 λεπτά καθυστερήσεις και έτρεξαν προς το μέρος των παικτών της Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τους πλακώσουν στο ξύλο.

Trabzonspor Fenerbahçe Maçında Taraftar Sahaya İndi! Maç Sonu İstenmeyen Görüntüler



Αυτό που δείχνει η καταγραφή, είναι σοκαριστικό. Οι παίκτες της Φενέρ προέβησαν σε αυτοάμυνα, δείχνοντας τις ικανότητές τους στις πολεμικές τέχνες. Ο δεξιός αμυντικός Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ έριξε εναέρια κλωτσιά σε οπαδό που φέρεται να κρατούσε μαχαίρι και έπειτα τον γρονθοκόπησε συναπτώς, ρίχνοντάς τον κάτω ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει, ενώ ο κεντρικός αμυντικός Τζέιντεν Οστερβόλντε, κλώτσησε το κεφάλι άλλου οπαδού, που ήταν πεσμένος, πηγαίνοντας μάλιστα από πίσω. 




Ο Μπατσουαγί των 21 γκολ έκανε ένα... ανάποδο γυριστό σε τρίτο οπαδό, ενώ μια γυριστή κλοτσιά από τον Μπατσουαγί είχε ως στόχο έναν άλλον οπαδό, που έτρεχε προς το μέρος του.




Το ίδιο έκανε ο Φρεντ. Η Φενέρ έφτασε τους 79 βαθμούς και είναι δύο πίσω από τη Γαλατάσαραϊ, η οποία πήρε επίσης απίθανο "διπλό" στην έδρα της Κασίμπασα 3-4, σκοράροντας με τους Ικάρντι και Κάρλος Βινίσιους στο 83' και το 90' αντιστοίχως. 



Τουρκία: Ήθελαν να τους κάνουν μεγάλη ζημιά

Οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ δεν είναι, φυσικά, αθώοι του αίματος. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ρόπαλα και μαχαίρια, προκειμένου να κάνουν μεγάλη ζημιά στους ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε.


trabzonspor_fenerbahce_super_lig_tourkia_xylo1


Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Μερτ Μουλντούρ, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από οπαδό που κρατούσε το σημαιάκι του κόρνερ, ενώ έτρεχε για να μπει στη φυσούνα, προκειμένου να φτάσει στα αποδυτήρια. 

Τούρκοι χρήστες στην πλατφόρμα X κάνουν λόγο για τρομοκρατική πράξη.