Σοκ έχουν προκαλέσει τα τραγικά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε όπου οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες των φιλοξενούμενων... απάντησαν με ξύλο, κλωτσιές και μπουνιές δημιουργώντας ένα σκηνικό... χάους. Ο Μάριο Μπράνο, αθλητικός διευθυντής της Φενέρ που είναι και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, θέλησε να υψώσει ασπίδα προστασίας τους παίκτες της ομάδας του δηλώνοντας πως οι κατηγορίες εναντίον τους είναι εντελώς αβάσιμες καθώς έπρεπε να αμυνθούν από τη στιγμή που κινδύνευε η ζωή τους.

Αθλητικός διευθυντής Φενέρμπαχτσε: "Αβάσιμες οι κατηγορίες εναντίον των παικτών, κινδύνευε η ζωή τους"

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο θέλησε να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για το γεγονός ότι ανταπέδωσαν το ξύλο υποστηρίζοντας πως στην ουσία αμύνθηκαν καθώς κινδύνευε η ζωή τους."Οι κατηγορίες εναντίον των παικτών είναι εντελώς αβάσιμες, γιατί αυτό που είδαμε ήταν απίστευτο. Άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας από κάθε κατεύθυνση. Οι παίκτες μας έπρεπε να αμυνθούν γιατί μπορώ να πω ότι κινδύνευε η ζωή τους", δήλωσε χαρακτηριστικά.


Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρ εξετάζει μέχρι και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Super Lig ενώ με τιμωρία κινδυνεύουν δυο ποδοσφαιριστές της. Τόσο ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ, ο οποίος με μία εναέρια κλωτσιά έριξε στο γρασίδι έναν οπαδό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί όσο και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε που έριξε κλωτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού.