Σύντομη φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Λεονάρντο Μπονούτσι στην Φενέρμπαχτσε η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των ειδήσεων λόγω των τραγικών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Οι φήμες που θέλουν τον έμπειρο Ιταλό αμυντικό να αποχωρεί άμεσα από την τουρκική ομάδα για λογαριασμό του MLS "φουντώνουν" όλο και περισσότερο, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για άμεση αποχώρηση του παίκτη από την τουρκική ομάδα ενώ σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί όλο αυτό τότε αυτόματα τίθεται νοκ άουτ από τους αγώνες του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

'Βόμβα" με Μπονούτσι στην Φενέρμπαχτσε - Αποχωρεί πριν από τα ματς με τον Ολυμπιακό

Ο τουρκικός Τύπος έχει πάρει... φωτιά τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το μέλλον του Λεονάρντο Μπονούτσι στην Φενέρμπαχτσε, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι ζήτημα ημερών η αποχώρηση του από την τουρκική ομάδα ενώ ο ίδιος αναμένεται να μετακομίσει στο MLS στο οποίο η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή.

Ο λόγος για τον οποίο θέλει να αποχωρήσει ο Μπονούτσι σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιατί δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και θέλει να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να έχει ελπίδες να κληθεί από την εθνική Ιταλίας για το επικείμενο Euro που θα διεξαχθεί στην Γερμανία.


Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, τότε ο 36χρονος αμυντικός δεν θα υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Europa Conference League. Ο Μπονούτσι αποκτήθηκε από την Φενέρ τον περασμένο Ιανουάριο υπογράφοντας έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την Ουνιόν Βερολίνου καθώς ούτε εκεί είχε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε.