Ο Λεβαδειακός έχει πολλούς λόγους να... χαμογελά. Πέρα από τη νίκη του (1-3) επί του Μακεδονικού στην πρεμιέρα των playoffs της Super League 2, είδε την ΑΕΛ να αναδεικνύεται ισόπαλη (1-1) με τη Νίκη Βόλου και να... απομακρύνεται περισσότερο από την κορυφή στην οποία και φιγουράρει με 31 βαθμούς. Νίκη παραμονής για την Κοζάνη, έφυγε με το διπλό από την Πάτρα ο Γιούχτας. Ισόπαλοι Αιολικός - Ηρακλής.

Άνετος και... ωραίος ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός απέναντι στον Μακεδονικό!

Ο Λεβαδειακός έφυγε με το διπλό από την έδρα του Μακεδονικού επικρατώντας με 3-1 ενώ ανέβηκε στους 31 βαθμούς και ανέβασε τη διαφορά του στους 5 από την δεύτερη ΑΕΛ που έφερε ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τσάπρα ενώ λίγο έλειψε να ισοφαριστούν από τους γηπεδούχους στο 29ο λεπτό που είχαν δοκάρι με τον Μπουκουβάλα.

Η ισοφάριση παρ' όλα αυτά δεν αποφεύχθηκε. Στο ξεκίνημα (46') του δευτέρου μέρους, ο Μακεδονικός έφερε στα ίσα το ματς (1-1)με τον Σιμόνι ωστόσο δώδεκα λεπτά αργότερα (58') , η ομάδα του Οφρυδόπουλου έβγαλε την ανωτερότητα της και ανέκτησε ξανά το προβάδισμα με τον Χοσέ Ραμό. Ο Αργεντινός, Κουάντρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 64ο λεπτό.

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Νίκη Βόλου η ΑΕΛ στην πρεμιέρα της στα playoffs της Super League 2

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον τεράστιο για την ΑΕΛ που... κυνηγά τον Λεβαδειακό στην βαθμολογία. Παρ΄όλα αυτά δεν κατάφεραν να επιβληθούν στο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 και είδε τους Βοιωτούς να... ξεφεύγουν στη βαθμολογία με 31 βαθμούς τη στιγμή που βρίσκεται στους 26.

Το ματς κρίθηκε επί της ουσίας στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο πρώτο μιάωρο. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με κεφαλιά του Φαμπρίσιο Πεντρόσο ωστόσο τα... χαμόγελα δεν κράτησαν πολύ αφού στο 28ο λεπτό οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου... απάντησαν ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Μάλιστα, η Λάρισα "άγγιξε" το 2-1 στο 67ο λεπτό ωστόσο η προσπάθεια του Νίνο κατέληξε στο δοκάρι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Α' Όμιλος


Playoffs - Κυριακή (24/3)
Μακεδονικός-Λεβαδειακός 1-3
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 1-1
Ρεπό: ΑΕΚ Β

Playouts - Κυριακή (24/3)

Αιολικός-Ηρακλής 1-1
Κοζάνη-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β (αναβολή)

Β' Όμιλος

- Playoffs
Κυριακή (24/3)
Ιωνικός-Χανιά 5-1

Δευτέρα (25/3)
Ηλιούπολη-Καλλιθέα (15:00)
Ρεπό: Καλαμάτα

Playouts - Κυριακή (24/3)
Παναχαϊκή-Γιούχτας 0-1
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β (αναβολή)
Διαγόρας-Ολυμπιακός Β (αναβολή)