Οι εξελίξεις είναι πολλές στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε μετά τα τραγικά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ όπου παίκτες της ενεπλάκησαν σε ξύλο με οπαδούς των γηπεδούχων. Ποδοσφαιριστές της κινδυνεύουν με σοβαρή τιμωρία ενώ η διοίκηση της ομάδας εξετάζει το ενδεχόμενο μέχρι και το να αποχωρήσει από τη Super Lig

Η κόντρα με την τουρκική ομοσπονδία, καλά... κρατεί κα οι σχέσεις που έχει μαζί της η Φενέρμπαχτσε, υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "8" του Europa Conference League βρίσκονται σε τεταμένο σημείο. Μάλιστα, μια νεα είδηση ήρθε να... σκάσει σαν βόμβα από τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ερτέμ Σενέρ που αποκάλυψε ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης σκέφτεται να αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή λίγκα.

Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Οι σχέσεις της Φενέρμπαχτσε με την τουρκική ομοσπονδία βρίσκονται στο... κόκκινο. Η στάση της ομοσπονδίας μάλιστα να απορρίψει το αίτημα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για αναβολή του Super Cup με τη Γαλατασαράι λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων με τον Ολυμπαικό ήταν το... κερασάκι στην τούρτα για τη διοίκηση. Ο Τούρκος, δημοσιογράφος, Ερτέμ Σενέρ αποκάλυψε στα social media πως η Φενέρ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο το οποίο θα μπορούσε να ήταν μεταξύ άλλων όπως τόνισε το ιταλικό, το ισπανικό, το γαλλικό ή το ολλανδικό.

"Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ψάχνει ξεκάθαρα για άλλο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, αλλά αυτή δεν είναι η Premier League. Η ίδια η Φενέρμπαχτσε ψάχνει άλλο πρωτάθλημα", δήλωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος.