Σε υγεινό... περίπατο μετέτρεψε την πρεμιέρα της στα playoffs της Super League 2 η Athens Kallithea. Η πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου ήταν καταιγιστική κόντρα στην Ηλιούπολη την οποία "διέλυσε" με 4-0 μην αφήνοντας της κανένα περιθώριο αντίδρασης, με όλα τα γκολ να σημειώνονται από διαφορετικούς σκόρερ. "Αφεντικό" κορυφής με 27 βαθμούς η ομάδα του Βοσνιάδη που βρίσκεται στο +5 από τα δεύτερα Χανιά.

Με το... δεξί στα playoffs της Super League 2 η Athens Kallithea που "ισοπέδωσε" την Ηλιούπολη

H Athens Kallithea μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε τη μπάλα στα πόδια της ενώ είχε κλείσει την Ηλιούπολη στην περιοχή "κυνηγώντας" το γκολ. Η πίεση  απέδωσε καρπούς μόλις στο 10ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν λογαριασμό στο ματς με τον αρχηγό τους, Γιάννη Λουκίνα ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη και με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 ενώ είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 14ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02uxatowird)
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02v14vgjq9t)
Με την αυτοπεποίθηση του γκολ, η Athens Kallithea συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί κινδύνους στα καρέ των γηπεδούχων οι οποίοι δεν έβρισκαν τους χώρους να εκδηλώσουν επίθεση. Στο 16ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν... αέρα δυο τερμάτων (0-2) με τον Ντεμέτριους ο οποίος πίεσε στην περιοχή και έκλεψε τη μπάλα από τον Άλσον πλασάροντας ιδανικά τη μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02v5jfbuir5)
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα ενώ βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση στο 36ο λεπτό που λίγο έλειψε ο αρκετά κινητικός Ντεμέτριους να βρει ξανά δίχτυα στο 37' όμως το διαγώνιο πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02vamcjvwzt)
Η Ηλιούπολη έμοιαζε... μπλοκαρισμένη επιθετικά ενώ δεν στεκόταν καλά στο αμυντικό και ανασταλτικό κομμάτι. Η Athens Kallithea είχε τα ηνία του παιχνιδιού και δεν δεχόταν απειλή από τους γηπεδούχους ενώ είχε καλή στιγμή στο 39ο λεπτό με τον Βασιλόγιαννη ο οποίος εξαπέλυσε σουτ το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Πολίτης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02vjid9loix)

Έχοντας υπομονή στο παιχνίδι της η Athens Kallithea είχε κλείσει για τα... καλά την Ηλιούπολη στην περιοχή, έπαιζε συνδυαστικό ποδόσφαιρο με το τρίτο της γκολ να έρχεται έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών του Βοσνιάδη όπου η μπάλα κατέληξε στον Μανθάτη που με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα τριών τερμάτων (0-3) πριν την ανάπαυλα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02vpvb6lrt5)

Η εικόνα ήταν ίδια και στο δεύτερο μέρος. Η Ηλιούπολη δεν έβρισκε τους χώρους να απειλήσει και να ξεδιπλωθεί επιθετικά σε αντίθεση με την Athens Kallithea που ήταν κυρίαρχη και πιο απειλητική. Έχοντας "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ναι μεν έκαναν διαχείριση όμως κυνήγησαν το τέταρτο γκολ το οποίο ήρθε εντέλει στο 62ο λεπτό με τον Τόρες ο οποίος έπειτα από ασίστ του Ντεμέτριους πλάσαρε εύστοχα για το 0-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02vvm1jepc1)



Περισσότερα σε λίγο...