Μπορεί οι ιστορικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του UEFA Conference League να μαγνητίζουν τα βλέμματα του τηλεοπτικού προγράμματος (11/4), όμως σημαντικό είναι και το διακύβευμα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Άλμπα Βερολίνου στο μπάσκετ, καθώς με νίκη οι "πράσινοι" σφραγίζουν τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Άλλες τέσσερις αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της Euroleague, ενώ για τους λάτρεις του τένις υπάρχει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για το ATP 1000 του Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός σφραγίζει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Euroleague και... το ζευγάρωμα με τη Μακάμπι 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και σήμερα (11/4) απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου σφραγίζει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Regular Season της Euroleague, η οποία θα του φέρει αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που έχει κλειδώσει την 7η θέση. Η ομάδα του Αταμάν δεν έχει διάθεση να μπλέξει σε περιπέτειες, όσο κι αν αγχώνεται ο Τούρκος τεχνικός λόγω της απόδοσης των παικτών του με τον Κολοσσό για την Basket League.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα σπεύσουν να συγχαρούν την ομάδα για τη φετινή καταπληκτική πορεία της, αλλά και να εμψυχώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και της Euroleague αλλά και του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports Prime (21:15).

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει αυτό της Αναντολού Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς με νίκη οι Τούρκοι σφραγίζουν τη συμμετοχή τους στα Play-In, τερματίζοντας μάλιστα στην 9η θέση της βαθμολογίας και θα αντιμετωπίσουν με πλεονάκτημα έδρας τον ηττημένο του αυριανού Βίρτους - Μπασκόνια που θα μείνει στη 10η θέση. Σε περίπτωση ήττας, αποκτά ενδιαφέρον και η αναμέτρηση της Μακάμπι με την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς οι Ιταλοί είναι μία νίκη πίσω από την παρέα του Λάρκιν και του Κλάιμπερν.

Η μάχη του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ για τους "16" του ATP 1000 του Μόντε Κάρλο και ο πρώτος τελικός της Volley League ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ξεκινήσει αρκετά καλά την πορεία του στο Μόντε Κάρλο κερδίζοντας άνετα τους Τζέρε και Ετσεβερί. Το πράγμα όμως δυσκολεύει στον γύρο των "16", καθώς ο Έλληνας τενίστας διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σε ένα ζευγάρι που έχει προσφέρει ορισμένα εντυπωσιακά παιχνίδια στο παρελθόν.

Ο αγώνας των δύο είναι προγραμματισμένος για σήμερα το μεσημέρι και είναι ο τρίτος σε σειρά στο "Court ded Princes". Η αναμέτρηση που θα ανοίξει το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο court είναι αυτή ανάμεσα σε Άλεξ ντε Μινόρ και Αλεξέι Ποπίριν, την οποία θα ακολουθήσει ο αγώνας των Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Τέλος, σήμερα ξεκινά και η σειρά των τελικών της Volley League ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι δύο "αιώνιοι" θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Μετς και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το PAO TV. 

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (11/4)

12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μόντε Κάρλο

14:30 COSMOTE SPORT 6 HD Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Στέφανος Τσιτσιπάς ATP Masters 1000 Μόντε Κάρλο

16:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Μόντε Κάρλο

18:00 PAO TV Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1ος τελικός Volley League ανδρών

19:45 COSMOTE SPORT 9 HD Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα UEFA Europa Conference League

19:45 COSMOTE SPORT 3 HD Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε UEFA Europa Conference League

20:00 Novasports 3HD Μονακό – Μπάγερν Μονάχου EuroLeague

20:00 Novasports 4HD Ζάλγκιρις Κάουνας – Ρεάλ Μαδρίτης EuroLeague

20:30 COSMOTE SPORT 7 HD Αλ Ίτιχαντ – Αλ Χιλάλ Saudi Super Cup

20:30 Novasports Start Αναντολού Εφές – Ερυθρός Αστέρας EuroLeague

21:05 Novasports 5HD Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο EuroLeague

21:15 Novasports Prime Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα Βερολίνου EuroLeague

22:00 COSMOTE SPORT 5 HD Λίβερπουλ – Αταλάντα UEFA Europa League

22:00 COSMOTE SPORT 4 HD Μίλαν – Ρόμα UEFA Europa League

22:00 COSMOTE SPORT 9 HD Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ UEFA Europa League

22:00 COSMOTE SPORT 8 HD Μπενφίκα – Μαρσέιγ UEFA Europa League

22:00 COSMOTE SPORT 6 HD Άστον Βίλα – Λιλ UEFA Europa Conference League

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ UEFA Europa Conference League