Το περίφημο και... γνωστό σίριαλ με την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται! Άρης και Παναθηναϊκός επιθυμούν να γίνει ο τελικός με τους φιλάθλους τους στις εξέδρες και όχι σ' ένα ακόμη κεκλεισμένων των θυρών που μας πηγαίνει κάθε φορά ένα βήμα πίσω. Η ΕΠΟ αν και ήθελε να τηρήσει την προκήρυξη και να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι στο γήπεδο του Βόλου χρειάζονται βελτιωτικές ενέργειες που κοστίζουν 260.000 ευρώ και απάντησε αρνητικά στον Αχιλλέα Μπέο που ζήτησε να καλυφθούν οι 70.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου, η ΕΠΟ έθεσε το αίτημα αλλαγής έδρας στις δυο ομάδες στις οποίες έδωσε προθεσμία να απαντήσουν μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου. Οι "κίτρινοι" ξεκάθαρισαν πως εμμένουν στην αρχική τους στάση, να τηρηθεί δηλαδή η προκήρυξη και να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό τονίζοντας παράλληλα πως η ομοσπονδία οφείλει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει με κόσμο. Ως εναλλακτική, πρότειναν το γήπεδο τους, "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ξεκάθαρος ο Άρης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, θέλει Πανθεσσαλικό ή Βικελίδης

Ο Άρης όπως και ο Παναθηναϊκός ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν κοινό στόχο. Να διεξαχθεί ο μεταξύ τους τελικός Κυπέλλου με κόσμο. Αυτή είναι η επιθυμία των δυο ομάδων. Οι Θεσσαλονικείς από την αρχή είχαν κάνει ξεκάθαρο πως θέλουν να τηρηθεί η προκήρυξη και να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό, η στάση τους δεν άλλαξε και φρόντισαν να απαντήσουν στην ΕΠΟ με τον ίδιο τρόπο.

Ξεκαθάρισαν πως εμμένουν στην αρχική τους απόφαση ενώ ζητούν από την Ομοσπονδία να πράξει τα δέοντα προκειμένου το γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει το γήπεδο να φιλοξενήσει οπαδούς και να γίνει ο τελικός με κόσμο. Μάλιστα, ως εναλλακτική οι "κίτρινοι" πρότειναν την έδρα τους, το "Κλεάνθης Βικελίδης". Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση από πλευράς Παναθηναϊκού και τι απόφαση θα παρθεί στο τέλος και από την ΕΠΟ.