Οι Λος Άντζελες Λέικερς για ακόμη ένα παιχνίδι της σειράς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς ήταν εκείνοι που βρισκόνταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο (53-49) αλλά ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του ανέτρεψε για ακόμη μία φορά το σκορ, έκανε το 3-0 και απέχει μία νίκη από τα ημιτελικά στα Playoffs του NBA στη Δύση.

Πλησιάζουν την... σκούπα οι Λέικερς από τους πρωταθλητές του NBA Ντένβερ Νάγκετς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς φτάνοντας και τη διαφορά στους 12 πόντους (37-25) στις αρχές της δεύτερης περιόδου, αλλά οι πρωταθλητές του NBA ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος με 105-112 ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση στη διάρκεια του αγώνα. 

Κομβικό σημείο ήταν τα πρώτα επτά λεπτά της τρίτης περιόδου, όταν κι έκαναν επιμέρους σκορ 10-24 και προηγήθηκαν με δέκα πόντους (63-73), φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι στα μέτρα τους και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχασαν ξανά τον έλεγχο του αγώνα.

Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets Game 3 Full Highlights | 2024 WCR1 | FreeDawkins

Με τετράδα... φωτιά και οδηγό τον Γιόκιτς έκαναν το 3-0 οι Νάγκετς

Κορυφαίος για ακόμη μία φορά για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς που "άγγιξε" το triple double, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Οι βοήθειες ήταν αρκετές από τους συμπαίκτες του, μιας και οι Άαρον Γκόρντον (29π. 15ρ.) και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ (20π, 10ρ) έκαναν double double. "Μαέστρος" για το Ντένβερ ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ που τελείωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους και 9 ασίστ.

Nikola Jokic 24 pts 15 rebs 9 asts vs Lakers 2024 PO G3

"Πάλεψαν" Λεμπρόν και Ντέιβις - Απογοητευτική εμφάνιση από τον Ράσελ

Από τη πλευρά των "Λιμνάνθρωπων" που βλέπουν την χρονιά να πηγαίνει στράφι, πρώτος σκόρερ ήταν ο Άντονι Ντέιβις με 33 πόντους και 15 ριμπάουντ, με τον Λεμπρόν Τζέιμς από τη πλευρά του να προσθέτει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ.

Απογοητευτική εμφάνιση για τους γηπεδούχους πραγματοποίησε ο Ντ' Άντζελο Ράσελ, με τον Αμερικάνο γκαρντ να μένει άποντος με 0/7 σουτ εντός παιδιάς σε 24 λεπτά συμμετοχής. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε αντίθετα ο έτερος γκαρντ της ομάδας, Όστιν Ριβς με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ

Anthony Davis 33 pts 15 rebs 3 asts vs Nuggets 2024 PO G3