Κατ’ επανάληψη σας έχω γράψει ότι ο Τσίπρας είναι ένας εμπαθής και απόλυτα εκδικητικός άνθρωπος. Αν δεν συμβιβαστείς με τα θέλω του και δεν υποκλιθείς στο μεγαλείο του, θα προσπαθήσει (όσα χρόνια κι αν περάσουν) να σ’ εκδικηθεί. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση Βγενόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε ποτέ να χωνέψει τη στάση που κράτησε απέναντί του το αφεντικό της MIG την εποχή που ηγούνταν (ο Τσίπρας) παράταξης στον Δήμο της Αθήνας. Τότε που ο Βγενόπουλος διεκδικούσε από την Πολιτεία την υλοποίηση του project της διπλής ανάπλασης.

Ο αείμνηστος επιχειρηματίας, ακούγοντας τις ιστορίες του προέδρου Αλέξη, όχι μόνο αντιδρούσε, αλλά μιλούσε και απαξιωτικά για τον άνδρα. Όταν ο τελευταίος έγινε πρωθυπουργός, αισθάνθηκε την ανάγκη να πάρει τη ρεβάνς. Κάπως έτσι ανέλαβε ρόλο ο Παπαγγελόπουλος με την Τσατάνη και τους υπολοίπους, έχοντας έναν και μόνο στόχο: να ανασυρθεί η υπόθεση Βγενόπουλου από το αρχείο. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν και για την προσωπική ανάμειξη Τσίπρα στην όλη ιστορία.

Αρκετά κράτησε το κρυφτούλι.

*Δημοσιεύθηκε στo ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 26/2