Με αφορμή την μάζωξη των πρώην προέδρων της ΟΝΝΕΔ στο κρητικό εστιατόριο «Ρέθεμνος», την προηγούμενη εβδομάδα,  παρουσία του ισχυρού άνδρα του Μαξίμου Γρηγόρη Δημητριάδη, του γραμματέα της Ν.Δ., Παύλου Μαρινάκη, και του γενικού διευθυντή του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννη Μπρατάκου, ένα πουλάκι από αυτά που κάνουν καριέρα στα νεοδημοκρατικά παρασκήνια έσπευσε να μου μεταφέρει μια περίεργη αίσθησή (του).

Οπως μου είπε, βλέποντας τη φωτογραφία με τους παλιούς ΟΝΝΕΔίτες, ξεχώρισε τη φάτσα του παλιού υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη. Και την ξεχώρισε (το πουλάκι) γιατί, όπως έμαθε εσχάτως, έχει αρχίσει να συζητείται ακόμα και σε σχετικά υψηλό επίπεδο το ενδεχόμενο να δούμε τον πρώην υπουργό να επιστρέφει με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Συγκεκριμένα, στο τραπέζι του Μητσοτάκη έχει πέσει η ιδέα της συμμετοχής Βουλγαράκη στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου. Με δεδομένο το «όχι» του Μανώλη Κεφαλογιάννη, από όποια σκοπιά κι αν το δούμε, η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού θα ενίσχυε κατά πολύ τη Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 7/5