- Μαθαίνω ότι τις επόµενες ηµέρες θα λήξει και το τυπικό της υποψηφιότητας του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη στην Α’ Αθήνας, σε συνάντηση που θα έχει µε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίµου.

- Χωρίς αντίπαλο εξακολουθεί (όπως φαίνεται) να παίζει ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, που, ως γνωστόν, σκοπεύει να διεκδικήσει ακόμα μία θητεία. Αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να απολαύσει και τη στήριξη (όχι του χρίσματος) της Ν.Δ., η οποία δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κατεβάσει δικό της υποψήφιο, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί το σενάριο της υποψηφιότητας Πολάκη. Βλέπετε, θα έχουν προηγηθεί οι βουλευτικές εκλογές, οπότε δεν θα έχει να χάσει απολύτως τίποτα ο Παυλής.

- Στο Άγιον Ορος βρέθηκε προ ημερών ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος, που δεν ξέρω αν οφείλεται στην ευλογία που πήρε, αλλά εξ όσων μαθαίνω σαρώνει (στην κυριολεξία) σε όλες τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται στην Α’ Πειραιά. Μιλάμε για έναν πολιτικό που είναι μια κατηγορία μόνος του, αφού, όσοι κι αν προστεθούν στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, δεν του διαταράσσουν την ηρεμία της πρώτης θέσης.