Παραδοσιακά, στην Κουµουνδούρου η Ρένα ∆ούρου δεν είχε και πολλούς θαυµαστές. Ωστόσο, περίµενα ότι µε το πέρασµα του χρόνου κάπως θα βελτιώνονταν τα πράγµατα. Εν προκειµένω, ο χρόνος δεν αποδείχθηκε καλός γιατρός. Απεναντίας, έχει οξύνει, και µάλιστα σε σηµαντικό βαθµό, τα αρνητικά εσωκοµµατικά πάθη για την παλιά περιφερειάρχη.

Δυσαρέσκεια Τσίπρα για τους παλιούς… συντρόφους

Ενοχληµένος από το γεγονός ότι τα γεροντάκια του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεκαθαρίζουν τη στάση τους σε σχέση µε την εκ νέου υποψηφιότητά τους είναι ο πρόεδρος Αλέξης. Βλέπετε, µε εξαίρεση τον µπαρµπα-Αλέκο τον Φλαµπουράρη, όλοι οι υπόλοιποι, ∆ραγασάκης, ∆ρίτσας και λοιποί σύντροφοι, κρατούν σε αγωνία τον αρχηγό τους. Με απλά λόγια, του κάνουν πλάκα.

«Γερή πλάτη» σε ΣΥΡΙΖΑ και Παππά από τον Ντίνο Κόκκαλη

Εκτός από τον ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη, που άρχισε να φτιάχνει βιντεάκια στο TikTok, µήπως και διασώσει τον Σπίρτζη και τις αναφορές του περί αποκατάστασης της ∆ηµοκρατίας, γερή πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, και κυρίως στον Νίκο Παππά, βάζει και ο αδερφός του ευρωβουλευτή, Ντίνος Κόκκαλης. Βλέπετε, ο τελευταίος ακόµα και σήµερα ονειρεύεται (και το κακό είναι ότι όταν ξυπνάει εξακολουθεί να το πιστεύει) ότι θα επιστρέψει (σύντοµα) στο Μαξίµου ο Τσίπρας µε την παρέα του.