Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έμελλε να διαρκέσει μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς το επεισόδιο ανάμεσα σε Μπακασέτα και Τάισον, που προκάλεσε την απόλυτα δικαιολογημένη αποβολή και των δύο ποδοσφαιριστών, συνεχίστηκε για αρκετές ώρες, με τους δύο πρωταγωνιστές να ζητούν διαδοχικά συγγνώμη από τους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους.

Την αρχή έκανε ο Τάισον με δική του τοποθέτηση στα social media για να ακολουθήσει ο Τάσος Μπακασέτας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz51pc11sys9)

Μπακασέτας: "Όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας"

Ο άσος του Παναθηναϊκού φάνηκε μετανιωμένος για την αντίδρασή του, αλλά και ενοχλημένος από τη διαρροή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συνέδεσε το λάθος του με την Εθνική ομάδα και τον ρόλο που έχει σε αυτή ως αρχηγός.

«Αρχικά οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την αποβολή μου και ό,τι την προκάλεσε. Δυστυχώς μέσα σ' έναν αγώνα δεν μπορείς πάντα να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν λάθος μου.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής. Ευτυχώς όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας και όχι μεμονωμένα κι ανά περίσταση», ανέφερε στο κείμενο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τι τιμωρία κινδυνεύουν Τάισον και Μπακασέτας

Μετά τον… χαρτοπόλεμο ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού για την αποβολή των ποδοσφαιριστών τους, Τάισον και Μπακασέτας περιμένουν να μάθουν την τιμωρία τους, το ύψος της οποίας θα εξαρτηθεί από τα γραφόμενα του διαιτητή στο φύλλο αγώνος και θα κυμαίνεται από 1 έως 2 αγωνιστικές.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν άμεσα να μην αγωνιστούν στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης» που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 21/2, την ώρα μάλιστα που εκκρεμεί η απόφαση της Super League για το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.