Η Φενέρμπαχτσε νίκησε 3-2 την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα για την 30ή αγωνιστική της Super League και παρέμεινε δεύτερη, δύο βαθμούς πίσω από τη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο το παιχνίδι θα παραμείνει στη μνήμη για το τρομακτικό ξύλο μεταξύ των παικτών του Ισμαήλ Καρτάλ και οπαδών της Τραμπζονσπόρ, που εισέβαλαν κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια και αρπάζοντας τα σημαιάκια του κόρνερ στο "Παπάρα Παρκ". 

Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: "Ουδείς θα τσαλακώσει αυτήν τη φανέλα" 


Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους προημιτελικούς του Conference League πήρε ψυχολογικό... μπουστ από το συμβάν, καθώς αφού οι παίκτες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία πανηγυρίζουν. 

Ο Τούρκος μέσος των "κιτρινόμαυρων", Χακάν Γιαντάς, την πόσταρε και έγραψε το εξής: "Αυτή η ομάδα είναι δυνατή με τιμή και δόξα. Τη φανέλα μας δεν μπορεί να την τσαλακώσει κανείς. Ευχαριστώ τον Θεό. Ούτε πρωτάθλημα ούτε Κύπελλο".



Αντίπαλοι ελληνικών ομαδών: Καταγγέλλει ξυλοδαρμό του γιου του ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε



Από τη μεριά του, ο Ισμαήλ Καρτάλ, που τον χτύπησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, καταγγέλλει ξυλοδαρμό του γιου του από τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ, ενώ τονίζει ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας του έχουν τραυματιστεί. 

Συγκεκριμένα τόνισε: "Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, αλλά είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Είμαι ένα άτομο που μεγάλωσε στους δρόμους, δεν είμαι όμως άνθρωπος που προκαλεί. Είμαι παιδί της Μαύρης Θάλασσας κι ένας άνθρωπος που υπηρετεί το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Θα προσπαθήσω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Εχω χτυπήματα στο κεφάλι και τον ώμο, όχι όμως κάτι σπουδαίο. Μάζεψα αρκετά μπουκάλια από το γήπεδο απόψε. Αρκετοί από τους βοηθούς μου και έχουν πρησμένα σαγόνια και σκισμένα χείλη. Το κεφάλι του γιου μου επίσης είναι πρησμένο. Τον χτύπησαν. Δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί όλο αυτό..."


Τέταρτη στο Βέλγιο η Μπριζ, απολύεται ο Ντέιλα

Σε ό,τι αφορά την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Κλαμπ Μπριζ, έχασε 2-1 από τη Σιντ Τρούιντεν για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Pro League. Προηγήθηκε με τον Φεράν Γιούτγκλα στο 6', ωστόσο η γηπεδούχος ισοφάρισε με τον Τζαχιρολεσλάμ στο 59' και ο Κόιτα της χάρισε τη νίκη στο 85'. 

Η Μπριζ πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με την Αμβέρσα, που παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην πρωτοπόρο με 70 βαθμούς Σεν Ζιλουάζ, να την προσπερνά για έναν πόντο, αφού έχει πια 52. Δεύτερη είναι η Άντερλεχτ με 63, ενώ ακολουθούν οι Σερκλ Μπριζ και Γκενκ με 47. Η πρώτη εξάδα της βαθμολογίας μπαίνει σε διαδικασία playoffs από τούδε και στο εξής.

Όλα δείχνουν ότι η Μπριζ θα αλλάξει προπονητή, με τον Ρόνι Ντέιλα να απολύεται και τον Νίκι Χάγεν να αναλαμβάνει έως το τέλος της σεζόν.