Το "μενού" των σημερινών αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στη "Stark Arena" για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Euroleague, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν μόνο νίκη για να "κλειδώσουν" την εξάδα και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την τεράδα και το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η αγωνιστική έχει και άλλες ενδιαφέρουσες "μονομαχίες". Στην Premier League, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με στόχο να επανέλθει στην κορυφή ενώ ξεχωρίζει και το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Πυλαία και στο "Νίκος Σαμάρας", ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 20:15 στον πρώτο τελικό του League Cup, με τις δυο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 7η φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν οι "πράσινοι" μετρούν πέντε νίκες κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά", δύο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τρεις στα playoffs.

Δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα ο Ολυμπιακός στη Euroleague

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα στη "Stark Arena" (20:00, NovasportsPrime) για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Euroleague, ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους Πειραιώτες που θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να "κλειδώσουν" την εξάδα και να μείνουν... ζωντανοί στη διεκδίκηση της τετράδας που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 20-12 τόσο όσο έχει και η Φενερμπαχτσέτην οποία και θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ την επόμενη αγωνιστική (12/04, 21:15), όπου και θα κριθεί η τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας λίγο πριν από τα playoffs. Στη 16η θέση οι Σέρβοι με ρεκόρ 11-21.

Μετά το σπουδαίο διπλό επί της Παρτιζάν, ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με μια ακόμα νίκη από τη Σερβία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Φίλιπ Πετρούσεφ, καθώς αμφότεροι δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστούν, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιώργος Τανούλης. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, με μοναδική απουσία να είναι αυτή του Τρέι Τόμπκινς που είναι νοκ άουτ εδώ και καιρό.

Νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της Premier League η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ, υποδέχεται στο "Άνφιλντ" τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους "Reds" να θέλουν να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να συνεχίσουν για να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και να έχουν το πάνω χέρι για τον τίτλο στην τελευταία χρονιά του σπουδαίου Γιούργκεν Κλοπ στο "τιμόνι" της ομάδας.

Η Λίβερπουλ που ήταν η μεγάλη κερδισμένη μετά τη νίκη της κόντρα στον... κακό δαίμονα της Μπράιτον και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, "σκαρφάλωσε" στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παρ' όλα αυτά η Άρσεναλ... πάτησε προσωρινά κορυφή μετά τη νίκη της επί της Άστον Βίλα όμως με ματς περισσότερο και έτσι αν οι "Reds" επικρατήσουν θα ανεβούν ξανά στην κορυφή. Η ομάδα του Κλοπ που διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα θα βρει στον δρόμο της τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα, αυτή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αποχαιρετά τα... μεγάλα σαλόνια.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Εστορίλ

15:00 Action 24 Χανιά – Athens Kallithea Super League 2

16:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Εστορίλ

17:00 ΕΡΤ3 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός LeagueCup

18:00 Novasports 6HD WTA 500 Charleston Open Τένις

19:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Εστορίλ

19:45 Novasports News Φόλενταμ – Φέγενορντ Eredivisie

20:00 Novasports 5HD Μονακό – Ζάλγκιρις Κάουνας EuroLeague

20:00 Novasports Prime Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός EuroLeague

21:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2024 Εστορίλ

21:00 Novasports 1HD Γρανάδα – Βαλένθια LaLiga EA Sports

21:30 Novasports 2HD Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Premier League

21:30 Novasports 4HD Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ EuroLeague

21:30 Novasports 3HD Άλμπα Βερολίνου – ΠαρτίζανEuroLeague

21:45 Novasports Start Βαλένθια – Βιλερμπάν Turkish Airlines EuroLeague

22:00 Novasports News Άγιαξ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς Eredivisie

22:15 Novasports Premier League Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Premier League