Το "μενού" των σημερινών (09/04) αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τα σούπερ ντέρμπι των προημιτελικών του Champions League όπου η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ υποδέχεται την προβληματική φέτος Μπάγερν Μονάχου ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην "τιτανομαχία" της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι, ένα ζευγάρι που με το που βγήκε στην κληρωτίδα άπαντες... έτριβαν τα χέρια τους για το θέαμα που μας περιμένει! 

Ο Προμηθέας που τη φετινή σεζόν έχει αρκετή καλή εικόνα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, υποδέχεται τη Μάλαγα στην έδρα του με στόχα να ισοφαρίσει τη σειρά των προημιτελικών του Basketball Champions League και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four στο τρίτο παιχνίδι στην Ανδαλουσία. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο μεταξύ τους ματς, οι Πατρινοί δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 67-54.

Η Μπάγερν κόντρα στην σούπερ Άρσεναλ του... διψασμένου Αρτέτα

Η Άρσεναλ που βγάζει... μάτια στην Premier League φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκει στον δρόμο τον προημιτελικών του Champions League την απογοητευτική φέτος Μπάγερν Μονάχου που όχι απλά έχει μείνει εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος αλλά βρίσκεται σε αρκετά κακό φεγγάρι καθώς προέρχεται από δυο σερί ήττες, με την τελευταία να είναι ιδιαίτερα "πικρή" και το μοναδικό που της έχει απομείνει για να... σώσει την φετινή παρτίδα είναι να πρωταγωνιστήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Βέβαια, μόνο εύκολο έργο δεν έχει κόντρα στην πρωτοπόρο του αγγλκού πρωταθλήματος που τη φετινή χρονιά δείχνει αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα. Στις 22:00 και στο Cosmote Sport 3 η αναμέτρηση.

"Απέναντί μας το βράδυ της Τρίτης θα βρούμε έναν από τους συλλόγους με τους περισσότερους θριάμβους στην Ευρώπη αλλά ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είναι ομάδα τοπ επιπέδου, είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ, του τρόπου που δουλεύει στο γήπεδο και δημιουργεί τις ομάδες του.Έχω μάθει πολλά από εκείνον, κοιτάζοντας αυτά που έκανε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και τώρα θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, εάν το πετύχουμε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε την Μπάγερν", τόνισε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Τονίζεται ότι η Μπάγερν έχει πάρει την απόφαση να αποδεσμεύσει στο Τούχελ στο τέλος της σεζόν ωστόσο σύμφωνα με γερμανικό μέσο δεν αποκλείεται η απόλυση να έρθει σε περίπτωση που η ομάδα του ηττηθεί από την Άρσεναλ.

"Τιτανομαχία" μεγατόνων μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι

Όταν η κληρωτίδα έβγαλε το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι όλοι σκέφτηκαν ένα πράγμα. Ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο ζευγάρι για να δούμε ένα ντέρμπι με τα όλα του. Σπουδαίο ζευγάρι προημιτελικών ανάμεσα σε δυο ομάδες κορυφαίου επιπέδου, με τους πρωταθλητές Αγγλίας και κάτοχοι του περυσινού τίτλου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την πολυνίκη του Champions League, "Βασίλισσα" η οποία πέρα από το πρωτάθλημα της La Liga στο οποίο πρωτοπορεί διεκδικεί ένα ακόμη τρόπαιο για να... εμπλουτίσει κι άλλο την πλούσια τροπαιοθήκη της. Η πρώτη πράξη θα γίνει στην Μαδρίτη όπου όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι έτοιμος να απολαύσει ποδοσφαιρικό θέαμα τοπ επιπέδου. Στις 22:00 στο Cosmote Sport 2 ο αγώνας.

"Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ μόνο και μόνο για να ελέγξουμε το ματς, θα πρέπει να πληγώσουμε την Ρεάλ, να τους τιμωρήσουμε, να βάλουμε γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποκλείσεις την Ρεάλ για δύο σερί χρονιές. Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει μόνο μία φορά το Champions League", δήλωσε ο Πεπ Γκουραδιόλα που καστέκτησε την περυσινή χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία της Σίτι το Champions League και βλέπει... ψηλότερα.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

12:00 COSMOTE SPORT 6 HDb ATP Masters 1000 2024 Μόντε Κάρλο

16:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Μόντε Κάρλο

19:30 COSMOTE SPORT 4 HD Προμηθέας - Μάλαγα FIBA Basketball Champions League 

21:00 COSMOTE SPORT 1 HD UEFA Champions League Show 2023-24

21:30 Novasports Prime Παρί - Μπουργκ Eurocup

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD Λιντς - Σάντερλαντ Sky Bet EFL Championship 

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
UEFA Champions League 

22:00 COSMOTE SPORT 1 HD UEFA Champions League 2023-24 Λεπτό προς Λεπτό

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι UEFA Champions League