Με αφορμή τη φράση του Henry Kissinger «Η πανδημία θα αλλάξει για πάντα την παγκόσμια τάξη», δρομολογήσαμε με τον συνεργάτη μου Λεωνίδα Αποσκίτη μια έρευνα, πρώτα στο πλαίσιο ραδιοφωνικής εκπομπής και παράλληλα δημοσιογραφικής μελέτης.

Έχουμε επανειλημμένα τοποθετηθεί από αυτήν τη στήλη για το γεγονός ότι σήμερα έχει ξεκινήσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος από τους Επικυρίαρχους. Πρόκειται για έναν κοινωνικό και εσωτερικό πόλεμο, έναν πόλεμο εξόντωσης, που διεξάγεται από τις υπερεθνικές ελίτ εναντίον όλων των εθνών, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πού βαδίζουμε.

Αυτός ο πόλεμος, που χαρακτηρίζεται από την παλινόρθωση μιας νέας δουλείας, διεξάγεται με μια σειρά εξελιγμένων τεχνικών και τεχνολογιών υποταγής και παραπλάνησης του μέσου πολίτη, ώστε τελικά αυτός να υποταχθεί. Σιωπηλά όπλα και ψυχοκυβερνητική διαχείριση του φόβου, τηλενάρκωση, mind control και μη φονικά όπλα υποτάσσουν για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία το πνεύμα ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Τα τελευταία πενήντα χρόνια, η εντυπωσιακή πρόοδος της επιστήμης έχει ανοίξει ένα σημαντικό χάσμα μεταξύ των γνώσεων του κοινού και των γνώσεων που αποκρύπτουν και χρησιμοποιούν οι ελίτ της άρχουσας τάξης. Χάρη στη βιολογία, τη νευροβιολογία και την εφαρμοσμένη ψυχολογία, το «σύστημα» διαθέτει μια βαθιά και προηγμένη γνώση των ανθρώπινων όντων, τόσο από φυσικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς. Το σύστημα έχει φθάσει να γνωρίζει το άτομο καλύτερα από όσο αυτό ξέρει τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ασκεί περισσότερο έλεγχο και μεγαλύτερη εξουσία στα άτομα από ό,τι αυτά στους εαυτούς τους.

Η ΜΗΤΡΑ

Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος αφήνει τη μήτρα της μητέρας του, κάθε υποσυνείδητη προσπάθειά του είναι να δημιουργήσει, να διατηρήσει και να αποσυρθεί μέσα σε μια τεχνητή μήτρα, σε διάφορα είδη προστατευτικών κουκουλιώνυποκαταστάτων. Αντικειμενικός σκοπός αυτής της τεχνητής μήτρας είναι να παρέχει ένα σταθερό περιβάλλον για κάθε δραστηριότητα, ασφάλεια για ελευθερία και αμυντική προστασία από την επιθετική δράση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η δημοκρατία είναι μια ψευδαίσθηση, που πλέον λειτουργεί εγκλωβιστικά, καθώς οι πολίτες συνεχίζουν να ψηφίζουν, αλλά η ψήφος τους δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Ψηφίζουν για εκπροσώπους που δεν έχουν πραγματική εξουσία.«Αυτός ο πόλεμος διεξάγεται με μια σειρά εξελιγμένων τεχνικών και τεχνολογιών υποταγής και παραπλάνησης του μέσου πολίτη». Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας: «Στο ξεκίνημα του 21ου μ.Χ. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μια πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή, με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».

Σε μια διάλεξη το 1961, ο Aldous Huxley περιέγραψε το αστυνομικό κράτος του μέλλοντος ως «την τελική επανάσταση»: Μια «δικτατορία χωρίς δάκρυα», όπου οι άνθρωποι «αγαπούν τη δουλεία τους». Ο στόχος, είχε πει, είναι να δημιουργηθεί «ένα είδος ανώδυνων στρατοπέδων συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε να χάσουν ουσιαστικά οι άνθρωποι τις ελευθερίες τους, αλλά δεν θα σκέπτονται σε καμιά περίπτωση να εξεγερθούν λόγω της προπαγάνδας ή της πλύσης εγκεφάλου, που θα ενισχύεται με φαρμακευτικές μεθόδους».

Μια δικτατορία, που θα έχει μάλιστα «υγιεινιστικά» προτάγματα και θα εμφανίζεται ως δημοκρατία, θα είναι μια φυλακή χωρίς τοίχους, από την οποία οι φυλακισμένοι δεν θα σκέπτονται καν να δραπετεύσουν.Ο Aldous Huxley (18941963), στο προφητικό βιβλίο του «Θαυμαστός καινούργιος κόσμος», που γράφτηκε το 1932, είχε διαβλέψει το μοντέλο της τέλειας δικτατορίας, του απόλυτου κοινωνικού ελέγχου σε όλο τον πλανήτη. Οι σπόροι αυτής της κοινωνίας έχουν ήδη φυτευτεί από την υπερεθνική ελίτ, που ηγείται της παγκοσμιοποίησης και υλοποιεί τα εφιαλτικά σενάρια του μέλλοντος μέσω ενός ιστού διεθνών οργανισμών, όπως ο WHO, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Για αυτή την πανίσχυρη ομάδα υπερπλουσίων υπάρχουν σήμερα όλες οι προϋποθέσεις, με τις βιολογικές επιστήμες (βιοτεχνολογία, γενετική ιατρική, γονιδιακή θεραπεία) και τα δίκτυα των υπερυπολογιστών, να γίνει αύριο παντοδύναμη. Για τους Επικυρίαρχους, το ανθρώπινο σώμα έχει πάψει να είναι ένα περιχαρακωμένο φυσικό κάστρο και έχει γίνει ένα πεδίο μάχης για την υποταγή των μαζών. Μέσα από τους ιδεολογικούς τους μηχανισμούς και με τον έλεγχο των δύο μεγάλων σύγχρονων βιομηχανιών, του θεάματος και της μόδας, έχουν αυξήσει τη σύγχυση του κοινού πάνω στο τι διαχωρίζει τα έμβια όντα από τις μηχανές.

Οι διαδεδομένες συζητήσεις για την αντιμετώπιση και τη χρήση των εμβολίων, την κλωνοποίηση, την ευθανασία και τη γενετική μηχανική συμβάλλουν στην κατάρρευση των καθιερωμένων πιστεύω για το ανθρώπινο σώμα.

Το πόσο σημαντική είναι η συμβολή των ΜΜΕ στον μαζικό υπνωτισμό των πολιτών φαίνεται από τα λόγια του David Rockefeller, προέδρου και ιδρυτή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στην ετήσια Σύνοδό της, το 1991, στο ΜπάντενΜπάντεν.

«Είμαστε ευγνώμονες στην “Washington Post”, στους “New York Times”, στο “Time Magazine” και σε άλλα μεγάλα έντυπα, των οποίων οι διευθυντές μάς βοήθησαν στις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια επί 40 χρόνια περίπου. Θα μας ήταν αδύνατον να αναπτύξουμε τα σχέδιά μας για τον κόσμο αν είχαμε υποχρεωθεί να εκτεθούμε δημοσίως όλα αυτά τα χρόνια», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει τότε.

Στις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε, με το παγκόσμιο καθεστώς της «πανδημίας», πιο πολύ πλήττονται οι άνθρωποι από τον φόβο και τον πανικό που ενσπείρουν τα συστηματικά ΜΜΕ παρά από τον ίδιο τον ιό. Τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα υστερίας εγκλεισμού, το οποίο επιδεινώνουν τα κανάλια της τηλεόρασης με τα ρεπορτάζ τους. Πίσω από αυτές τις αυστηρές απαγορεύσεις, ο λαός παραμένει αβοήθητος και πνευματικά έρημος, με την απαγόρευση της θρησκευτικής λατρείας, ενώ οι ελίτ άλλα έχουν κατά νου, που αποβλέπουν στην εμπέδωση μιας Νέας Τάξης. Κορυφαίοι γιατροί και επιστήμονες, οι οποίοι αψηφούν τις απειλές, βγαίνουν και μας ενημερώνουν ότι όλα αυτά είναι στη λάθος επιστημονική κατεύθυνση και ότι εφαρμόζεται ένα «τεστ πειθαρχίας και επιτήρησης», για να χειραγωγηθούν οι ανθρώπινες μάζες στους σκοπούς των νεοταξιτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Η πανδημία του κοροναϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε μήνυμά του με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τον κώδωνα του κινδύνου για τα καθορισμένα από σχετικές συμβάσεις ανθρώπινα δικαιώματα και τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν αναφορικά με αυτά λόγω της πανδημίας έκρουσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εφιστώντας την προσοχή σε προτάσεις που έχουν γίνει για «την εφαρμογή του μικροτσίπ με βιομετρικά δεδομένα για τον ιό ή άλλες επιδημίες».

«Θα είναι μια φυλακή χωρίς τοίχους, από την οποία οι φυλακισμένοι δεν θα σκέπτονται καν να δραπετεύσουν».