Οι εξέδρες στα γήπεδα της Super League απέκτησαν ξανά παλμό και... ζωή. Έπειτα από σχεδόν δυο μήνες "λουκέτου", οι φίλαθλοι επέστρεψαν ξανά στην αγαπημένη τους συνήθεια που δεν είναι άλλη από το να βρίσκονται στο γήπεδο και να στηρίζουν δια ζώσης την αγαπημένη τους ομάδα. Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος σηματοδότησε την μεγάλη αυτή επιστροφή ενώ ενδιαφέρον παρουσίασαν τα στοιχεία που παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή για τα εισιτήρια που "κόπηκαν".

Τα εισιτήρια που "κόπηκαν" με το άνοιγμα των γηπέδων στην Super League

Η Super League έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία για τα εισιτήρια που "κόπηκαν" την 23η αγωνιστική, με την ΑΕΚ να είναι η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας αφού "έκοψε" 26.325 εισιτήρια στην αναμέτρηση με την Κηφισιά στην "ΟPAP Arena". Μεγάλος αριθμός φιλάθλων συγκεντρώθηκε και στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού όπου και "κόπηκαν" 25.346 εισιτήρια.

Στη Λεωφόρο, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, «κόπηκαν» 10.087 εισιτήρια ενώ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Τραϊανός Δέλλας, "κόπηκαν" 4.010 εισιτήρια. Στο Ατρόμητος-Αρης στο Περιστέρι έδωσαν το παρών 1.354 φίλαθλοι ενώ στο Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα "κόπηκαν" μόλις 474 εισιτήρια. Τέλος, 1.048 εισιτήρια "κόπηκαν" στην Τρίπολη στο ματς του Αστέρα με τον Παναιτωλικό.

superleague-eisithria