Το "μενού" των σημερινών αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις του Basketball Champions League, με την ΑΕΚ να παίζει τα... ρέστα της κόντρα στην Χάποελ Χολόν και τον Προμηθέα να κοντράρεται με τη Μούρθια με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ενδιαφέροντα τα παιχνίδια και στο Champions League με τις ρεβάνς της φάσης των "16" μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου με τη Λάτσιο και της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Βιγιαρεάλ.

Νίκη do or die για την ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Χολόν

H AEK υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για την 4η αγωνιστική της φάσης των "16" του Basketball Champions League", με την "Ένωση" να ψάχνει ένα μικρό... θαύμα για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης καθώς στον όμιλο που βρίσκεται με τη Χολόν, τον Προημθέα και τη Μούρθια μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου η ομάδα από το Ισραήλ είχε επικρατήσει με 79-68.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν την αυτοπεποίθηση καθώς προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι ωστόσο δεν θα έχουν στο πλευρό τους οπαδούς τους σε ένα τόσο κρίσιμο ματς καθώς η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Με στόχο να κάνει... άλμα πρόκρισης ο Προμηθέας κόντρα στη Μούρθια

Ο Προμηθέας φιλοξενεί τη Μούρθια στο "Δ. Τόφαλος" για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League με στόχο να κάνουν άλμα πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που επικρατήσουν των Ισπανών, οι Πατρινοί θα βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στους "8" κα να συνεχίσουν το μαγικό τους ευρωπαϊκό ταξίδι. Η Μούρθια είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου έχοντας κάνει το 3/3 στα παιχνίδια της.

Η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του Άρη στην Basket League και φιλοδοξεί να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα ενώ μοναδική απουσία είναι αυτή του Αντώνη Καραγιαννίδη. Η Μούρθια προέρχεται και αυτή από νίκη καθώς πήρε το διπλό της επί της Μανρέσα με 88-83 στην ACB.

Η Μπάγερν ψάχνει ανατροπή κόντρα στη Λάτσιο στο Champions League

Με το... μαχαίρι στα δόντια θα υποδεχτεί την Λάτσιο η Μπάγερν Μονάχου που μετά από την προβληματική πορεία της στην Bundesliga, θέλει τουλάχιστον να πρωταγωνιστήσει στο Champions League, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει την ανατροπή κόντρα στους Ιταλούς στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Ιταλία, η Λάτσιο είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στο πέναλτι του Ιμόμπιλε. Οι Ιταλοί ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο κόντρα στους Γερμανούς ωστόσο καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Μπάγερν ψάχνει το... αντίδοτο για να "συνέλθει" από την κακή της πορεία στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Να "καθαρίσει" τη δουλειά και στην Ισπανία με τη Βιγιαρέαλ η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν με... προίκα της το 2-0 του πρώτου αγώνα, πηγαίνει στην Ισπανία για να διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Βιγιαρεάλ η οποία γνωρίζοντας το πολύ δύσκολο έργο που έχει, θα τα δώσει... όλα προκειμένου να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο μπορεί στη ρεβάνς, με τους Γάλλους να βρίσκονται με το.. ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε επιβληθεί με 2-0, με τον Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ (1-0) στο 58ο λεπτό και τον Μπαρκολά να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 70'.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:00 COSMOTE SPORT 5 HD Προμηθέας – Μούρθια FIBA Basketball Champions League

20:30 Novasports Start Ουλμ – Μπανταλόνα Eurocup

20:45 COSMOTE SPORT 4 HD ΑΕΚ – Χάποελ Χολόν FIBA Basketball Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD Ίπσουιτς – Μπρίστολ Σίτι EFL Championship

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν UEFA Champions League

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο UEFA Champions League