Κανονικό γραφείο τεκμηρίωσης υπό τον (σχεδόν) υπόδικο πρώην υπουργό Διαστημικής Πολιτικής, Νίκο Παππά, έχει συγκροτήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Κουμουνδούρου. Με βάση τα όσα αναφέρουν στη στήλη άριστοι γνώστες επί των ΣΥΡΙΖΑϊκών, ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Τσίπρα είναι εκείνος που ηγείται μιας ομάδας προσώπων που στόχο έχουν τη συλλογή επιβαρυντικών στοιχείων τα οποία αφορούν στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πέραν, όμως, αυτών, η συγκεκριμένη ομάδα στοχεύει προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, της συζύγου του, Μαρέβας, αλλά και ανθρώπων που συνδέονται είτε συγγενικά είτε φιλικά με τον Κυριάκο. Ο Παππάς, που εκτός των άλλων εμφορείται και από εμπάθεια έναντι του Κυριάκου, περιστοιχίζεται από μια ομάδα δημοσιογράφων με τους οποίους συνεργάστηκε στενά και την περίοδο της κυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων.

Τέλος, ανεπιβεβαίωτες (μέχρι στιγμής) πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσίπρας εσχάτως έχει προσλάβει και μια αμερικανική εταιρεία, που βοηθά στο γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 11/2