Αυτή, είναι μία αγαπημένη φράση πού χρησιμοποιεί τακτικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, διοικητής της τιμημένης ΠΑΕ, δεόντως συγχρονισμένη από τον γράφοντα.

Νομίζω ότι οι οπαδοί της Αεκ πού έκραξαν αγρίως τον Μελισσανίδη στην Τρίπολη, είναι αχαρακτήριστα αχάριστοι. Τόσα και τόσα έχει κάνει ο Μελισσανίδης γιά την ομάδα τους, είναι δυνατόν να του φέρονται έτσι ; Τι παράπονο έχουν δηλαδή ; Και μεταγραφάρες έκανε και κάνει και προπονηταράδες προσλαμβάνει και … λεφτά βάζει με τη σέσουλα στην ομάδα, γιά να την κάνει πάλι μεγάλη και τρανή, όπως πριν από καμιά … εικοσιπενταριά χρόνια.

Γιά σιγά λοιπόν, ρε λεβέντες, τι παράπονο έχετε ; Σας έριξε Γ’ Εθνική, γιατί «δεν ήθελε να πληρώνει χρέη αλλωνώνε» και σας ανέβασε πάλι ύστερα από μόλις δύο χρόνια. Πέρασε από τις συμπληγάδες της Ραφήνας, τα Κρύα Νερά, την Λυκόβρυση, το Καπανδρίτι και τον Ωρωπό, σφυρηλατήθηκε στα χωράφια και τις ραχούλες της Β’ Εθνικής και τελικά υλοποίησε την μεγάλη υπόσχεση πού είχε δώσει ο ίδιος το 2013 : «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» !

Να λοιπόν πού … ήρθατε ! Και βεβαίως, δεν σταμάτησε να δουλεύει γιά την ομάδα. Έριξε τη διοίκηση Γκιρτζίκη, έβαλε τοποτηρητές, τον Δέδε με τον Φιλιππούση στην ΕΠΟ, έφτιαξε υποδομή στη διαιτησία, όπου επέβαλε τον Βάτσιο, τον Στυλιαρά, τον Μάνταλο και ένα σωρό άλλους, δημιουργώντας υποδομή. Οποτε θέλει και όποτε του καπνίσει μπαίνει στο γραφείο του Τριτσώνη και του Κουκουλάκη και τους τραβάει τ’ αυτιά. Βάζει δικούς του διαιτητές στα παιχνίδια της ομάδας και τελευταία και στα παιχνίδια του … Ολυμπιακού !

Μπαινοβγαίνει στα υπουργικά και υφυπουργικά γραφεία με άνεση, έχει λίστα με τηλέφωνα και διευθύνσεις όποιων θεωρεί ότι … πρέπει να ξέρει πού μένουν και έχει στην καβάντζα και μερικά παιδιά πού βγάζουν μεροκάματα στην «αλλιώς», άμα λάχει να ούμ’ να πρέπει να τα στείλει πουθενά.
Γιά πέστε μου, όμως, ώ αχάριστοι, αντιλαμβάνεστε τι θα ήταν η Αεκ αν δεν υπήρχε ο Μελισσανίδης ; Αν αύριο – μεθαύριο δηλαδή του την έδινε και αποχωρούσε, τι θα κάνατε ; Με τον … Ασλανίδη τον πρόεδρο πού δεν κάνει τίποτ’ άλλο από το να μετράει τα έσοδα και τα έξοδα θα τη βγάζατε. Τα μετράει και τα ξαναμετράει και όλο … λειψά τα βγάζει, ο πρόεδρος Ασλανίδης. Ηδη, όπως διάβασα, έχει δημιουργηθεί οικονομικό άνοιγμα ΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, παρακαλώ ! Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά, έτσι και φύγει ο Μελισσανίδης ;

Μιλάτε γιά μεταγραφές. Μέχρι εκεί φτάνει η αχαριστία σας. Εδώ σας έφερε ολόκληρο Μπάρκα, μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. Ολόκληρο Μπακασέτα, μέσα απ’ τα χέρια του Ολμυπιακού. Ολόκληρο Χριστοδουλόπουλο, μέσα απ’ τα χέρια του Ολυμπιακού. Ολόκληρο Μπακάκη, μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. Ολους τους παίκτες πού έχει πάρει φέτος, μέσα απ’ τα χέρια του Ολυμπιακού τους πήρε. Ακόμα … κλαίνε στον Ολυμπιακό πού χάσανε τα τεφαρίκια !

Εφτιαξε το καλύτερο και μεγαλύτερο δίδυμο στόπερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο : Λέτσκοτ και Τσιγκρίνσκι ! Άλλο αν στο δρόμο ο ένας υπέκυψε στην χονδροπάθειά του και ο έτερος στην ακόραστη εξάρτησή του με το χρήμα, να ζητάει συνεχώς τα χρεωστούμενα και να μην παίζει αν δεν εξοφληθεί.
Τους καλύτερους παίκτες έχει η Αεκ του Μελισσανίδη. Εχει δηλαδή καμία άλλη ομάδα δίδυμο Παλτέϊδα και Παλτίτο στην επίθεσή της ;

Σας πήρε τον Βράνιες γιά να θωρακίσει την αμυντική γραμμή. Σας πήρε ένα Παντζάρεβιτς, γιά μπακάπ του Σιμόες. Παίκτες πού καμία άλλη ομάδα δεν θα τους έπαιρνε, διότι απλά καμία άλλη ομάδα δεν έχει την «όσφρηση» του Μελισσανίδη, να ξέρει να βρίσκει και να ανακαλύπτει τις μεγάλες μεταγραφικές ευκαιρίες.

Και τώρα, το έχετε ρίξει στον προπονητή. Οτι δηλαδή δεν παίρνει ένα προπονητή της προκοπής και τη βγάζει με ένα Μοράϊς, ένα ταλαίπωρο προπονητή πού ίσως και να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πού έπεσε. Γιά σιγά όμως, ρε αχάριστοι.

Πέστε ότι τον πείσατε και αύριο – μεθαύριο βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη ( του ). Και σας φέρνει όχι ένα, αλλά δύο προπονητές –μεγάλα ονόματα. Τον Μουρίνιο π.χ. με τον Γκουαρδιόλα, να είναι ο ένας προπονητής και ο άλλος τεχνικός διευθυντής. Τι νομίζετε ότι θα κάνουν αυτοί, μωρέ αχάριστοι ; Θα … αδυνατίσουν τον Παλτέϊδα ; Θα μάθουν ποδόσφαιρο τακτικής στον Παλτίτο ; Θα νεκραναστήσουν τους κουτσούς και τους χρόνια πάσχοντες πρώην ποδοσφαιριστές ;

Να σας πω εγώ, διότι από την αχαριστία σας δεν μπορείτε να δείτε καθαρά. Τίποτα δεν θα κάνουν στην Αεκ, διότι το θέμα της Αεκ δεν είναι ο προπονητής. Ο … ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ είναι !

Όταν δεν υπάρχει επενδυτής, είναι αναπόφευκτο η όποια ενίσχυση της ομάδας να είναι λειψή, αχαμνή, ελλιπής, ατελής.

Εκείνο λοιπόν πού πρέπει να βρεθεί επειγόντως, είναι ένας ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ και αυτό βεβαίως δεν είναι δική σας δουλειά. Του Μελισσανίδη είναι ! Μόνον αυτός μπορεί να βρεί και να φέρει επενδυτή στην ομάδα, πού να είναι διατεθειμένος να πληρώνει γιά να διοικεί ο Τίγρης. Γιατί μην κοιτάτε, και ο ΟΠΑΠ καλός επενδυτής είναι, αλλά δεν μπορεί και να βάζει απεριόριστα κεφάλαια. Τι να πρωτοπληρώσει ο ΟΠΑΠ δηλαδή, τις ΕΠΣ γιά να ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ ; Τις εφημερίδες και τους ΑΡΔοΜΜΕμέδες ; Αλλου είδους επενδυτής χρειάζεται. Αυτός πού θα βάζει τα λεφτά, όπου και όποτε του λέει ο τίγρης. Θα βάζει αυτός τα λεφτά και θα κουμαντάρει ο Τίγρης ! Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας πού δεν αποτυγχάνει ποτέ. Και τότε να δείτε, τι ομαδάρα θα έχουμε.

Αντε λοιπόν, μαζευτείτε, μην του τη δώσει και ξαναρίξει την ομάδα, διότι σαν πολλά …μαζευτήκανε, ήδη.

Είπαμε, στα 4,5 εκατομμύρια έχει φτάσει το χρέος της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσα σ’ ένα χρόνο. Τι λέτε λοιπόν, θα κάτσει ο Μελισσανίδης να πληρώνει τα … χρέη … άλλων ;

Κούνια πού σας κούναγε, αχάριστοι. Συγνώμη πρέπει να του ζητήσετε. Γονατιστοί, μάλιστα. Και … στα τέσσερα.