Ασυγκράτητος, ασταμάτητος, θρασύτατος, αναιδέστατος, ο πρώην παλιάτσος Ιβάν Ιγκνιάτοβιτς Σαμπίντι, προφυλαγμένος κάτω από την προστατευτική ομπρέλα πού του κρατάνε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εξακολουθεί να προκαλεί, να διχάζει, να οξύνει τον φανατισμό και το οπαδικό μίσος και να προσπαθεί να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο, σε κάθε «ευκαιρία».

Ευκαιρία ο παλιάτσος θεωρεί κάθε νίκη της ομάδας του, ακόμα και σε παιχνίδια εύκολα, τα οποία ομοιάζουν περισσότερο με φιλικά παρά με αγώνες πρωταθλήματος. Οποτε δηλαδή η ομάδα του κερδίσει ο παλιάτσος Σαμπίντι εξαπολύει και ένα είδος … «διαγγέλματος» προς τον ελληνικό λαό ! Κύρια βεβαίως εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά όχι μόνο! Τις περισσότερες φορές, θέση στο βασικό μενού των ύβρεων του Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι έχουν η Αθήνα και το «κράτος» της, το αθηνοκεντρικό κατεστημένο, η εγκληματική οργάνωση της Αθήνας, το κράτος του Νότου και άλλες γελοιότητες, πού όμως αποκτούν οντότητα λόγω της απίστευτης ΑΝΟΧΗΣ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ των κυβερνητικών στελεχών πού έχουν συμπαραταχθεί με τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Ρώσου επιχειρηματία.

Τις τελευταίες ημέρες, η προερχόμενη από τα λόγια και τα έργα του παλιάτσου επικινδυνότητα αυξήθηκε κατακόρυφα, φτάνοντας σε απίστευτα ύψη ! Αλλοίμονο σε όποιον τολμήσει και δεν υπακούσει, και δεν συμπαραταχθεί με τα συμφέροντά του!

Ούτε καν οι δικαστές και εισαγγελείς γλίτωσαν από το παραλήρημα του Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς!
«Είδαμε ότι δυστυχώς όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και το δικαστικό σύστημα είναι άρρωστο. Και το σύστημα της εισαγγελίας είναι άρρωστο. Το μόνο υγιές σύστημα είναι το εγκληματικό», είπε !

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Αρρωστο λοιπόν το δικαστικό και το εισαγγελικό σύστημα κατά τον θρασύτατο και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΩΓΟ Σαμπίντι. Και τι ήταν αυτό πού τον ώθησε στην … διάγνωση αυτή ; Μα φυσικά, η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία δεν … δέχτηκε την απαίτησή του να αφαιρέσει από τον Ολυμπιακό τους βαθμούς πού … «έπρεπε», ώστε να χάσει το πρωτάθλημα και να το πάρει η ομάδα του, ο ΠΑΟΚ !

Βεβαίως, η Πειθαρχική Επιτροπή πού αποτελείται από εν ενεργεία δικαστικούς, εξέδωσε απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ, με τέτοιες και τόσες νομικές ατέλειες που καταδικάζονται από την πλειοψηφία του νομικού κόσμου. Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε ( πρωτόδικα ) με ΤΕΣΣΕΡΙΣ αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ πρόστιμο γιά γεγονότα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, πού βεβαιώθηκαν μόνον από ένα ΣΤΗΜΕΝΟ βοηθό παρατηρητή, ένα ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ από την ευρύτερη παρέα ενός πρώην τροφίμου των φυλακών, του γνωστού ανά το πανελλήνιο κατά καιρούς «υπηρέτη πολλών αφεντάδων» και νυν του Σαμπίντι, Αχιλλέα Μπέου.

Η απίστευτη αυτή απόφαση, βεβαίως, πού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ της ιστορίας της αθλητικής Δικαιοσύνης στη χώρα μας, δεν ικανοποίησε τον εκ Ρωσίας πρώην παλιάτσο. Ηθελε καλά και σώνει, να αφαιρεθούν από τον Ολυμπιακό οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ βαθμοί, ακριβώς εκείνοι πού θα έδιναν τον τίτλο στην ομάδα του ! Και αυτό πού ήθελε, προσπάθησε επί μέρες να το επιβάλει, χρησιμοποιώντας το ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ πού διατηρεί στα κυβερνητικά έδρανα.

Οι πιέσεις πού δέχτηκαν οι δικαστές της Πειθαρχικής Επιτροπής, ήταν τόσο αφόρητες ώστε να τους ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ να εκδώσουν την απίστευτα σκανδαλώδη απόφαση, η οποία ωστόσο δεν ικανοποίησε τον Σαμπίντι. Αυτός ήθελε τον … τίτλο ! Και επειδή ήθελε και θέλει να ΚΛΕΨΕΙ με τη βοήθεια των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΩΝ τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ από τον Ολυμπιακό, δεν σταματά ούτε στιγμή να σκληραίνει τη στάση του ακολουθώντας την τακτική πού έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα και πάντα με επιτυχία : Την τακτική του ΘΡΑΣΟΥΣ, της ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ, που καταλήγει σε ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ !

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ;

Την ίδια ακριβώς τακτική θα ακολουθήσει ο Σαμπίντι και στη δικαστική συνέχεια της υπόθεσης (ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ΕΦΕΣΗ στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας το αυτονόητο, δηλαδή την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της ΔΙΑΤΡΗΤΗΣ νομικά πρωτόδικης απόφασης των τεσσάρων αγωνιστικών. Εφεση όμως, όπως διαρρέει από την δοτή διοίκηση της ΕΠΟ, κατέθεσε και ο ΠΑΟΚ του Σαμπίντι, αν και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ να το πράξει και είναι βέβαιο ότι θα απορριφθεί από την επιτροπή Εφέσεων γιά τυπικούς λόγους. Τότε όμως ο Σαμπίντι μα το νομικό του επιτελείο θα βρούνε άλλη μία «ευκαιρία» γιά νέα επίθεση στο δικαστικό σώμα, εξευτελίζοντας γιά άλλη μία φορά τον θεσμό και τα όργανα απονομής της ελληνικής Δικαιοσύνης και δημιουργώντας ακριβώς την δυσπιστία, την αμφισβήτηση και την μείωση του κύρους των λειτουργών της.

Μήπως όμως και εν τέλει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ εκείνο το οποίο επιδιώκει ;

ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ

Το φαινόμενο Σαμπίντι, όσο και αν φαίνεται εκ πρώτης ως απόλυτα γραφικό και δη σε βαθμό γελοιότητας, στην πραγματικότητα είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο, τόσο ώστε μπορεί τελικά να οδηγήσει - απευθυνόμενο στο κατώτατου επιπέδου οπαδικό ακροατήριο - σε έναν ΕΥΡΥΤΕΡΟ «ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ της χώρας σε «Βορρά και Νότο», με ανυπολόγιστες προεκτάσεις και άγνωστη κατάληξη !
Ο Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι, με την εικόνα πού εμφανίζει τελευταία, μοιάζει να αποτελεί ένα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ της ποδοσφαιρικής, αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ υγείας, πού ίσως και να μην εξυπηρετεί ΜΟΝΟΝ τα προσωπικά του συμφέροντα.

Οι επιθέσεις του, πού ξεκίνησαν από τον Ολυμπιακό, την ΕΠΟ, την διαιτησία κ.λ.π., έχουν ήδη κλιμακωθεί τόσο, ώστε να εγγίζουν θεσμούς, πολικούς φορείς, ακόμα και εθνικά θέματα.

Προχθές, ήταν η σειρά της ελληνικής Δικαιοσύνης να αντιμετωπίσει το παραλήρημα Σαμπίντι. Αύριο ποίου θα είναι ;

Και επειδή μέχρι τώρα τα έχουμε δεί όλα, ή … σχεδόν όλα από τις παρενέργειες του Σαμπίντιου λόγου, διόλου απίθανο να δούμε ακόμα και τον Τσίπρα να κατεβάζει προς ψήφιση τροπολογία με την οποία θα ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ … τιμής ένεκεν ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος στο ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ιβάν Ιγνιάτεβιτς Σαμπίντι.
Παράξενο σας φαίνεται ; Όχι … δα ! Με την κυβέρνηση … «Μπρανκαλεόνε» των συριζανέλ, έχουμε ζήσει και χειρότερα.