Αν μας έκανε σε κάτι σοφότερους η σημερινή απάντηση του cool Αλέξη όσον αφορά το περιβόητο σπίτι στο Σούνιο, την ύπαρξη του οποίου αρνείτο ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα το μεσημέρι είναι πως η Ελλάδα του κορονοϊού είναι πραγματικά η χώρα της ευκαιρίας. Φαντάζομαι ότι ο οποιοσδήποτε εξ ημών έχει πλέον την δυνατότητα να νοικιάσει σπίτι 141 τετραγωνικών σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής με παραλία μπροστά στα πόδια σου, θέα-πιάτο το απέραντο γαλάζιο, τιμή πώλησης 1,2 εκατ. ευρώ που κοστίζει όσο ένα δυάρι στο Μαρούσι!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να βρεις και σπιτονοικοκύρη που σου έχει ανακαινίσει την σπιταρόνα και ο ίδιος να μην ενδιαφέρεται να βγάλει σε εύλογο χρονικό διάστημα ούτε τα έξοδα, έτσι για να πιάσει τόπο η επένδυση. Αλήθεια τι ΕΝΦΙΑ έχει αυτό το σπίτι; Για να μάθουμε και με πόσα ενοίκια του Τσίπρα καλύτεται ο ιδιοκτήτης.

Κατά τ' άλλα αυτό το τριήμερο ήταν η αποθέωση της αντίφασης για τον πρώην πρωθυπουργό και την Κουμουνδούρου. Αφού πέρασαν τρεις ολόκληρες μέρες για να βγάλει άχνα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν αυτό τελικώς συνέβη, διέψευσε το ίδιο του το κόμμα που σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει σύγχυση, έκανε λόγο περί της ίδιας οικείας που χρηδσιμοποιούσε η οικογένεια Τσίπρα από το 2015 και φυσικά… δήλωνε στο πόθεν έσχες. Φυσικά ούτε το ένα συνέβη, ούτε το άλλο. Όπως αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ο μόνος ψεύτης στην όλη υπόθεση ήταν το… Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο και θα πρέπει να κατευθυνθούν τα εξώδικα του Τσίπρα για την γκάφα στην οποία υπέπεσε.

Τέλος, κι όχι επειδή πρόκειται για τον Κουρτάκη, είναι αν μη τι άλλο πρωτοφανές, εν είδει θηλυκού Πολάκη να απειλεί δημοσιογράφους η αδελφή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον μπαπούλα της δεύτερης φοράς Αριστεράς. Δηλαδή τι περισσότερο περιμένει όσους τολμούν να ασκήσουν κριτική στους αριστερούς του Real Estate απ' ό,τι στην προηγούμενη κυβερνητική τους θητεία όταν τους έσερναν στα αυτόφωρα επειδή «πείραξαν» τον Καμμένο ή τους είχαν υπό φυσική παρακολούθηση κι ενώ βρισκόμασταν στην τέταρτη δεκαετία της σύγχρονης ελληνικής Δημοκρατίας.

Τι περισσότερο θα συμβεί σε ιδιοκτήτες και εργαζομένους δημοσιογραφικών πόλων που αμφσβητούν το μεγαλείο των Πολάκηδων, των Παππάδων, των Τζανακόπουλων και της Αγίας Οικογένειας της Αριστεράς, εκτός από την επιχείρηση ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσης, τις δολοφονίες χαρακτήρων και την εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης για να κλείσουν τα «ενοχλητικά» στόματα όπως έγινε την επιοχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Το κακό για όλους αυτούς, είναι πως με τα όσα κάνουν καταδεικνύουν ότι ακόμη δεν έλαβαν το μήνυμα της ηχηρής καταδίκης των λογικών και των πρακτικών που εκπροσωπούν το 2019. Ως εκ τούτου, η απόλυτη ανυποληψία δεν είναι μακριά..